Hinnastot

Paneliankosken Voima Oy tarjoaa erilaisia sähkösopimuksia kilpailukykyisin hinnoin. Meiltä saat määräaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan tai markkinahintaan perustuvan sähkösopimuksen. Toistaiseksi voimassa olevat myyntisopimukset ovat vain verkkoalueemme asiakkaille.

Voit tehdä sähkösopimuksen myös tällä lomakkeella.

Vallitsevasta markkinatilanteesta johtuen asiakaspalvelussamme on ruuhkaa. Pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin mahdollisimman nopealla aikataululla. Toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä tässä ikävässä ja poikkeuksellisessa tilanteessa.

Tällä hetkellä tarjoamme oman jakelualueemme asiakkaille:

  • määräaikaista 24 kk sopimusta eli Kosken vuosiWoimaa

  • toistaiseksi voimassa olevaa sopimusta eli Kosken vetoWoimaa pitkäaikaisille asiakkaillemme (edellyttää neljän vuoden yhtäjaksoista myyntisopimuksen voimassaoloa)

  • toimitusvelvollisuussopimusta eli Kosken varaWoimaa uusille asiakkaillemme, jotka eivät halua muuta sopimusta (hinnoittelu 1.10. alkaen tunneittaiseen pörssihintaan perustuva)

  • tunneittaiseen pörssihintaan perustuvaa sopimusta eli Kosken markkinaWoimaa

Oman jakelualueemme ulkopuolelle myymme tällä hetkellä sähköä ainoastaan pörssihinnalla.

Huom! Määräaikainen sopimus sitoo kumpaakin osapuolta koko määräajan. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on asiakkaan puolelta irtisanottavissa 14 vrk irtisanomisajalla, hinnanmuutoksista meidän on tiedotettava asiakkaita yhtä kuukautta ennen korotuksen voimaan astumista. Asiakkaalla on oikeus sopimuksen irtisanomiseen hinnankorotusilmoituksen johdosta. Sähkönkäyttö edellyttää aina voimassa olevaa myyntisopimusta.

Ajantasaiset hinnastomme (sis. alv 24 %) löydät alta:

Kosken vuosiWoima on määräaikainen 24 kk sopimustuote uusille verkkoalueemme myyntiasiakkaille.Toistaiseksi voimassa olevat myyntituotteet ovat saatavilla vain verkkoalueemme asiakkaille.

Kosken vetoWoima on tarkoitettu myynnin pitkäaikaisille asiakkaille.


Kosken varaWoima on toistaiseksi voimassa oleva myyntituote, joka on suunnattu verkkoalueemme uusille myyntiasiakkaille.

Tämän toimitusvelvollisuustuotteemme hinnoittelu muuttuu tuntihintaiseksi pörssisähköksi 1.10.2022 alkaen.


Kosken markkinaWoima seuraa sähköpörssi Nord Poolin Suomen hinta-alueen tuntispot-sähkön hintaa.


Muut hinnastot