Sopimusehdot

Energiaviraston kuluttajainfoon pääset tästä.

Muutoksia sopimusehtoihin 17.5.2019

Paneliankosken Voima Oy soveltaa sähkönmyynti- ja verkkopalvelu-sopimuksiinsa sekä liittymissopimuksiinsa kulloinkin voimassa olevia Energiateollisuuden suosittelemia yleisiä sähkönmyynti-, sähköntoimitus-, verkkopalvelu- ja liittymisehtoja. Uusien päivitettyjen sopimusehtojen voimaantulo ei edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä. Uudet ehdot ovat voimassa 17.5.2019 alkaen. Jos sinulla on määräaikainen sähkönmyyntisopimus, ehdot astuvat voimaan sopimuksen päätyttyä. Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa sähkönmyyntisopimusta, verkkopalvelusopimusta tai liittymissopimusta, nämä muutokset eivät koske sinua kyseisen sopimuksen osalta.

Sinulla on oikeus irtisanoa sähkönmyyntisopimuksesi 30 päivän (muilla kuin kuluttaja-asiakkailla 15 päivän) ajan saatuasi tiedon sähkönmyyntiehtojen muutoksesta. Sopimuksen irtisanomisaika on kaksi viikkoa.
Ehtojen muutoksen perusteena ovat lainsäädännön muuttuminen, olosuhteiden olennainen muuttuminen, vanhentuneiden sopimus- tai hinnoittelujärjestelyjen uudistaminen ja energian säästämiseksi tarpeellisten toimenpiteiden toteuttaminen. Ehdoissa huomioidaan eurooppalaisten verkkosääntöjen voimaantulo 2019 aikana. Lisäksi ehtoihin on tehty tarkennuksia ja viranomaisten edellyttämiä muutoksia sekä eräitä sellaisia vähäisiä sopimusehtomuutoksia, jotka eivät vaikuta sopimussuhteen keskeiseen sisältöön.

Voimassa olevat sähkönmyynti-, sähköntoimitus-, verkkopalvelu- ja liittymisehdot ovat kokonaan luettavissa alla. Pyydettäessä toimitamme ehdot asiakkaillemme maksutta. Ehtoja voi tilata asiakaspalvelustamme sähköpostitse asiakaspalvelu@pkvoy.fi tai puhelimitse 02 838 6100.

sahkonmyyntiehdot_sme_2014.pdf​​​​​​​

Liittymisehdot LE 2019

Verkkopalveluehdot VPE 2019

Sähköntoimitusehdot STE 2019