Urakoitsijat


Paneliankosken Voima on kerännyt urakoitsijoille suunnatun tietopaketin. Oheisesta alanavigaatiosta lisätietoa urakoitsijoille mm. liittämisjohdon liittymiskohdista, epäsuorista mittauksista, maadoituksesta ja tarkastuksista. Ota aina yhteys sähköyhtiöön ennen muutostöiden suorittamista.

Yleistietolomake täytetään ja toimitetaan sähköyhtiölle, kun kyseessä on uuden liittymän mittarointi, pääsulakekoon muuttaminen, mittauskeskuksen uusiminen, liittymiskaapelin vaihto tai uusiminen.

Voit täyttää yleistietolomakkeen ja tallentaa sen omalle koneellesi. Lähetä täytetty lomake sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen asiakaspalvelu@pkvoy.fi

Voit myös tulostaa lomakkeen ja toimittaa sen toimistoomme.

Täyttöohje:
Harmaa sävytys näyttää näytössä kentät, joihin voi kirjoittaa vastauksen. Sävytys ei näy tulosteessa. Napsauta sävytettyä kohtaa ja kirjoita siihen pyydetty tieto.


Aurinkosähköjärjestelmät

  • Asennuksen yhteydessä on toimitettava mikrotuotantolaitoksen yleistietolomake ja järjestelmän käyttöönottopöytäkirja Paneliankosken Voimalle osoitteeseen asiakaspalvelu@pkvoy.fi tai Mäkiläntie 7, 27430 Panelia. Dokumentit saatuamme voimme tulla vaihtamaan sähkömittarin tuotannon mittaukseen soveltuvaksi.

  • Lisätietoja aurinkosähköasioissa antaa Jonni Kivistö p. 044 738 6125, ​​​​​​Janne Kaitale p. 044 738 6137 ja Topi Levomaa p. 044 738 6123.