​​​​​​​Uusi Online on nyt käytössä

Paneliankosken Voiman uusi Online-palvelu on saatu käyttöön. Sen löytää osoitteesta https://energiaraportit.fi/paneliankoskenvoima/fi/login, johon pääset kotisivujemme yläreunan tutun keltaisen napin kautta, Tuotteet ja palvelut -valikon alta sekä alempaa tästä tekstistä, kun avaat tiedotteen.
​​​​​​​
Jos tuoreen palvelun käyttöönotossa tai sisällössä on ongelmia tai muuta kysyttävää, opastusta saa soittamalla asiakaspalveluumme, puh. 02 838 6100 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@pkvoy.fi.

Käytön pääsee aloittamaan, kun ensimmäisellä kerralla rekisteröityy valitsemalla Kirjaudu tunnistautumalla. Linkki vie vahvaan tunnistautumiseen mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla. Sen jälkeen luot tilin, johon tulee käyttäjätunnus, toimiva sähköpostiosoite ja salasana. Jatkossa voit kirjautua myös käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Palvelussa pystyy aluksi katsomaan kulutustietoja viime vuoden syyskuusta, mutta historiatiedot täydentyvät lähiaikoina. Uutta on esimerkiksi Päivitä-nappi, jota pitää huomata painaa, kun vaihtaa esimerkiksi kulutustietojen tarkasteluaikaa. Pahoittelemme meistä riippumattomista syistä aiheutunutta käyttöönoton viivästystä ja puutteellisia historiatietoja, jotka korjaantuvat pian.

Vanha Online toimii uuden rinnalla huhtikuun loppuun.