Online-palvelu

Mikä on Online?

Paneliankosken Voima Oy tarjoaa asiakkailleen sähköisen Online -palvelun, jonka kautta on mahdollista tarkastella laskutus- ja kulutustietojaan kätevästi netissä.
Onlineen rekisteröidyttyään asiakas pääsee näkemään sähkölaskunsa sekä kulutustietonsa
päivä-, kuukausi- ja vuositasolla.
Laskutus- ja kulutustietojen lisäksi Online -palvelussa on mahdollista nähdä sähkömittarilukemat, tulostaa laskut paperille sekä esimerkiksi päivittää omia yhteystietoja.
Palvelun kautta voi lähettää sähköyhtiölle palautetta sekä lukea ajankohtaisia tiedotteita.

Rekisteröityminen

Uusi käyttäjä pääsee rekisteröitymään Onlineen Rekisteröidy-linkin kautta. Palveluun rekisteröidytään asiakasnumerolla ja käyttöpaikkanumerolla, jotka löytyvät sähkölaskusta. Lisäksi tarvitaan sähköpostiosoite. Rekisteröitymisen yhteydessä asiakas saa itse antaa käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla kirjaudutaan palveluun jatkossa.

Mikäli olet hukannut sähkölaskusi ja haluat rekisteröityä palveluun, voit tiedustella asiakasnumeroasi ja käyttöpaikkanumeroasi asiakaspalvelustamme puh. 02 838 6100 tai asiakaspalvelu@pkvoy.fi.


Kulutusmittari

Pyydä kulutusmittari ja opas lainaksi

Paneliankosken Voiman asiakkaat voivat lainata energiansäästöpakettia, joka sisältää kulutusmittarin käyttöohjeineen sekä Pieni suuri energiakirjan. Oppaasta löytyy selkeitä ohjeita, miten meistä jokainen voi säästää energiaa ja samalla luontoa. Vuositasolla säästöt voivat olla jopa satoja euroja. Paketin voi hakea lainaksi Euran ja Eurajoen kirjastoista sekä Paneliankosken Voiman konttorilta. Paneliankosken Voima on lahjoittanut omat energiasäästöpaketit Euran ja Eurajoen yhteiskouluille ja lukioille. ​​​​​​​