Uusi sivustomme Aurinkopanelia on auki - PKV luottaa paikalliseen yhteistyöhön

Paneliankosken Voima Oy on avannut verkkosivuston, joka keskittyy aurinkosähköjärjestelmiin. Sen nimi on Aurinkopanelia, jonka perään lisätään osoitteessa vain piste ja fi. Samalla haluamme tyytyväisinä kertoa, että olemme löytäneet luotettavat paikalliset yhteistyökumppanit toimittamaan ja asentamaan järjestelmiä.

— Meillä on nyt hyvä ja toimiva kolmen euralaisyrityksen kopla. Minä hoidan PKV:llä järjestelmien kartoitukset ja myymisen, Biolan Ekoasuminen Oy vastaa aurinkosähköjärjestelmien laadukkaista komponenteista ja ETH Group Oy hoitaa asennukset asiantuntevasti, myyntipäällikkömme Jonni Kivistö kertoo.

Neuvotteluja käytiin useamman yrityksen kanssa, mutta vaaka kallistui kahteen paikalliseen yhteistyökumppaniin. Sopimuspaperi sai allekirjoitukset keskiviikkona. Kivistö hyödynsi heti uuden pestinsä alkuviikkoina verkostoaan tuloksellisesti.

Kivistö on jo ehtinyt myydä useita järjestelmiä uuden yhteistyökuvion merkeissä. Loppusyksyyn ajoitetut asennusajat ovat täynnä, joten seuraavilla käynneillä Kivistö tähtää ensi kevääseen.

— Aurinkosähköjärjestelmät ovat isoja sijoituksia asiakkaille. Sen takia kartoitus- ja myyntityö on tehtävä järjestelmällisesti ja hyvin eikä asiakkaita hoputeta tekemään päätöstä.

ETH on lupautunut keväällä laittamaan kentälle töihin kolme asennusryhmää, mikä tarkoittaa noin kuutta asennusta viikossa. Vielä ennen talvea vetristellään kymmenen asennusta valmiiksi. Biolan sen sijaan keskittyy hankkimaan laadukkaita komponentteja, joita on tulossa yksi iso erä tämän viikon aikana.

​​​​​​​— Minulla on tästä hyvät odotukset ja iloinen mieli. Keskityn kartoitusten ja kauppojen tekoon ja pidän pienen hengähdystauon ennen kuin alan hahmotella, miten toteuttaa seuraavaa steppiä, joka on jo mielessäni, Jonni Kivistö sanoo.