Uusi myyntipäällikkömme on euralainen Jonni Kivistö

Euralainen Jonni Kivistö on aloittanut Paneliankosken Voima Oy:n (PKV) myyntipäällikkönä syyskuun alkupäivinä. Hänellä on takanaan pitkä yrittäjäura, jonka jälkeen sopivalla hetkellä internetin ihmeellisessä maailmassa silmiin osui PKV:n myyntipäällikön rekryilmoitus. Jonni Kivistön mieleen nousi heti visio, jota hän haluaisi toteuttaa.

- Ala on vieras, mutta haasteet on tehty voitettaviksi. Tunnen, että minulla on pitkän myyntialan kokemukseni ja suuren verkostoni kautta annettavaa PKV:lle.

Jonni Kivistö aikoo mennä positiivisin mielin eteenpäin työarjessa ja opetella koko ajan uutta. Aiempi työkokemus valmistaa moneen, eikä elämänkokemuksestakaan ole haittaa. Seutu on tuttu, ja Jonni uskoo, että yrittäjälähtöisestä ja palvelualttiista ajattelutavasta on hyötyä.

- Sähköyhtiön toiminta on mielestäni enemmän ja enemmän muuttumassa palveluliiketoiminnaksi, jota haluan olla mukana kehittämässä. Yhtenä asiana alan pöyhiä, löytäisinkö uusia konsepteja, sillä hyvä kokonaispaketti pitäisi saada kehitettyä. Myös uusien yhteistyökumppaneiden hakemisen eteen pitää nähdä vaivaa.

Jonni Kivistön tavoitat sähköpostilla jonni.kivisto@pkvoy.fi ja puhelimitse numerosta 044 738 6125. Tarkemmin Jonnin vaiheista voit lukea LinkedInistämme ja joulukuussa asiakaslehdestämme. Miehen ensimmäinen iso edesottamus PKV:llä julkistetaan lähiaikoina.