Työharjoittelijat piristävät arkea - Markus kiersi asentajien mukana, Laura tutkii turvallisuutta

Paneliankosken Voimassa on tänä vuonna kaksi työharjoittelijaa, joista toinen on Markus Kanth ja toinen Laura Lähteenmäki. Markus oli talossa maaliskuun lopusta toukokuun loppuun, Laura aloitti huhtikuun lopulla ja jatkaa kesäkuun 10. päivään.

Harjavaltalainen Markus Kanth opiskelee Sataedussa Kokemäellä sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa. Hän suoritti PKV:llä ensimmäisen työharjoittelunsa, jonka aikana hän seurasi verkostoasentajiemme ja mittarointiasentajamme työtä.

Markus on erityisen kiinnostunut mittarointiasentajamme Risto Vähätörmän työstä, sillä varsinkin talojen sähköasennukset ja mittareiden kanssa "pelaaminen" kiinnostavat. Tiedon kertyminen alasta jatkuu, sillä hän siirtyi kesätöihin Lammaisten Energialle. Vapaa-aika vie kavereiden, frisbeegolfin ja tietokoneen seuraan.

- Työharjoittelun jälkeen tietää vähän, mitä tämä homma käytännössä on.

Panelialainen Laura Lähteenmäki opiskelee Winnovassa turvallisuusalan perustutkintoa, ja keskittyy PKV:llä työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin liittyviin teemoihin. Klikkaa juttu auki, niin voit lukea lisää.

Laura täydentämässä raporttiaan.

Laura suorittaa meillä toista työharjoitteluaan. Hän on työstänyt näyttöraporttia, johon on kerännyt tietoa työntekijöiltämme. Esimerkiksi työsuojeluorganisaatiomme on tullut tutuksi.

- Ala oli etukäteen vieras, ja olen täällä oppinut lisää, mitä kaikkea Paneliankosken Voiman työntekijöiden arkeen kuuluu. Kun ajatellaan työturvallisuutta ja työhyvinvointia, asentajien ja toimistollaan työtä tekevien kohtaamat uhat ovat kovin erilaisia.

Vapaa-ajalla aikaa vievät muuton toteuttaminen Harjavaltaan, jääkiekon treenaus sekä kavereiden näkeminen.