Syyskuu tuo maltillisia muutoksia PKV:n myyntihintoihin

Pitkäaikaisille asiakkaillemme tarkoitetun vetoWoiman hinta pysyy syyskuussa ennallaan 9,55 sentissä kilowattitunnilta. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva myyntisopimus.

Uusien määräaikaisten myyntisopimusten hinnat sen sijaan laskevat. 12 kuukauden sopimuksessa hinta on omalla alueellamme 8,85 senttiä ja 24 kuukauden sopimuksessa 8,65 senttiä kilowattitunnilta. Verkkoalueemme ulkopuolisille asiakkaille hinnat ovat 12 kuukauden sopimus 9,85 senttiä ja 24 kuukauden sopimus 9,65 senttiä kilowattitunnilta.

Pieni pudotus tulee myös uusiin käyttöWoima-sopimuksiin, joiden hinta on omalla alueellamme syyskuussa vuoden sopimuksessa 8,25 ja kahden vuoden sopimuksessa 8,05 senttiä kilowattitunnilta. Muualle Suomeen hinnat ovat 9,25 ja 9,05 senttiä kilowattitunnilta. Lisäksi oma kulutuskäyttäytyminen vaikuttaa hintaan enintään viisi senttiä kumpaankin suuntaan.

Kaikkien myyntituotteidemme perusmaksu on 3,95 euroa kuukaudessa. Eri myyntituotteidemme hinnat löydät kotisivuiltamme myös Tuotteet ja palvelut -pudotusvalikosta tai klikkaamalla etusivulta Hinnastot.