Sähkömittari toimii tarkastamatta - jälleen epäilys huijareista

PKV:llä on menossa sähkömittareiden vaihtoprojekti, joka on eri asia kuin asiakkaitamme aiheellisesti ihmetyttävät ehdotukset mittareiden tai sähkökaappien tarkastuksista.

Olemme saaneet taas viime päivinä huolestuneita ja ihmetteleviä yhteydenottoja asiakkailtamme, joille on ehdotettu sähkömittarin tai sähkökaapin tarkastusta. Asiakkaita on lähestytty ainakin puhelimitse.

Haluamme selventää, että Paneliankosken Voiman sähkömittarit eivät tarvitse minkäänlaista ulkopuolisen tekemää tarkastusta, vaan pystymme etäluennan kautta selvittämään mittarien toiminnan. Mikäli mittari syystä tai toisesta on rikkoontunut, tiedotamme siitä asiakasta ja tulemme vaihtamaan mittarin ilman erillistä kustannusta.

Sähkömittarit ovat sähköyhtiön omaisuutta. Asiakkaiden omat sähköjärjestelmät on tarkastettu käyttöönoton yhteydessä eikä niiden tarkastamiselle ole mitään velvoitetta sen jälkeen, eivätkä ne tässä mielessä myöskään vanhene.

Paneliankosken Voima haluaa varoittaa asiakkaitaan näistä harhaanjohtavista yhteydenotoista ja perusteettomista tarkastuksista.

Paneliankosken Voiman asentajat liikkuvat yhtiömme tunnuksilla varustetuilla autoilla ja varustuksessa. Heillä on myös yhtiömme kuvallinen henkilökortti. Sähkömittareiden vaihtoprojektissa meitä auttaa alihankintana kokemäkeläinen Sat-Electric Oy.

Jos kiinteistön sähkölaitteisiin liittyvä toiminta herättää epäilyksiä, suosittelemme olemaan yhteydessä paikallisiin sähköurakoitsijoihin tai asiakaspalveluumme puhelimitse 02 838 6100 ja sähköpostilla asiakaspalvelu@pkvoy.fi.