Sähkömittari toimii tarkastamatta - huijareita liikenteessä?

Olemme saaneet viime päivinä useita huolestuneita ja ihmetteleviä yhteydenottoja asiakkailtamme, joille on ehdotettu sähkömittarin tarkastusta. Asiakkaita on lähestytty niin puhelimitse kuin ovikelloa soittamalla.

Haluamme selventää, että Paneliankosken Voiman sähkömittarit eivät tarvitse minkäänlaista ulkopuolisen tekemää tarkastusta, vaan pystymme etäluennan kautta selvittämään mittarien toiminnan. Jos mittari on syystä tai toisesta rikkoontunut, tiedotamme siitä asiakasta ja tulemme vaihtamaan mittarin ilman erillistä kustannusta. Sähkömittarit ovat sähköyhtiön omaisuutta.

Paneliankosken Voima haluaa varoittaa asiakkaitaan näistä harhaanjohtavista yhteydenotoista ja perusteettomista tarkastuksista. PKV:n asentajat liikkuvat yhtiömme tunnuksilla varustetuilla autoilla ja varustuksessa, heillä on myös yhtiömme henkilökortti.

Mikäli kiinteistön sähkölaitteisiin liittyvä toiminta herättää epäilyksiä, suosittelemme olemaan yhteydessä paikallisiin sähköurakoitsijoihin tai yhtiömme asiakaspalveluun puhelimitse 02 838 6100 ja sähköpostilla asiakaspalvelu@pkvoy.fi

Lisätietoja: tj Kimmo Nurminen, p. 044 738 6128 / Paneliankosken Voima Oy