PKV tiedottaa ja varoittaa epäilyttävistä asentajista Eurajoen yössä

Paneliankosken Voiman (PKV) tietoon on tullut, että asiakkaamme luona on Eurajoen Hankkilassa käynyt yöaikaan kutsumattomia vieraita, jotka ovat väittäneet olevansa sähköyhtiön työntekijöitä. Olemme selvittäneet asiaa, eikä tämä pidä paikkaansa. Kyseessä eivät ole olleet PKV:n työntekijät eivätkä minkään muunkaan lähialueen toimijan, jollaisiksi yölliset koputtelijat olivat esittäytyneet.

Onkin syytä epäillä, että kävijät ovat olleet liikkeellä epärehellisissä tarkoitusperissä. Ensinnäkään alueella ei ole ollut sähkökatkoa, josta henkilöt olivat puhuneet. Toisekseen olisi äärimmäisen poikkeuksellista, että asentajamme menisivät sähkökatkon jälkeen koputtelemaan asiakkaiden oviin keskellä yötä.

PKV:n asentajat on helppo tunnistaa siitä, että heillä on aina mukanaan kuvalliset henkilökortit ja he liikkuvat yrityksemme tunnistettavilla pakettiautoilla. Vikatilanteessa asentaja voi tulla paikalle myös naapuriyhtiöistämme Kokemäen Sähköstä tai Köyliön-Säkylän Sähköstä. Heilläkin on kuitenkin aina henkilökortti ja kulkuvälineenä tunnistettava logollinen sähköyhtiön pakettiauto.

- Tavallisessa vikatilanteessa meillä ei todellakaan ole käytäntönä mennä asiakkaiden ovien taakse koputtelemaan, eikä varsinkaan keskellä yötä, toimitusjohtaja Kimmo Nurminen korostaa.