PKV tarjoaa yrityksille ja taloyhtiöille älykkään latausratkaisun sähköautoille

Paneliankosken Voima Oy on aloittanut yhteistyön Vertek Oy:n kanssa. Tarjoamme yhdessä sähköautojen latauspisteitä varsinkin taloyhtiöille ja yrityksille.

Projekti lähtee liikkeelle yhteydenotosta myyntipäällikköömme Jonni Kivistöön. Vertek hoitaa kartoituksen, jonka hinta on arvonlisäverollisena 500 euroa. Sen pohjalta tehdään suunnitelma, joka valmistuu kolmen viikon sisällä, yleensä nopeammin. Sitten luodaan yksityiskohtainen tarjous, jota käydään asiakkaan kanssa läpi. Jos projekti etenee toteutukseen, asennus kestää parista päivästä reiluun viikkoon.

— Juuri nyt on oikea aika latauspisteprojektin käynnistämiselle. Sähköautojen latauspisteet ovat seuraavan viiden vuoden aikana selkeästi yleisin hanke taloyhtiöissä, ja trendi näkyy kasvavana tarpeena myös yritysmaailmassa, Jonni Kivistö toteaa.

Yhteistyössä Vertekin kanssa pystymme vastaamaan latausasemaa suunnittelevien tahojen tarpeisiin mahdollisimman tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.

— Paneliankosken Voiman ja Vertekin välinen yhteistyö tuo hankkeisiin paikallista, uskottavaa, luotettavaa ja ammattitaitoista otetta laadusta tinkimättä.

Klikkaa juttu auki, niin näet viisi tärppiä, miksi latauspistehanketta kannattaa lähteä edistämään Paneliankosken Voiman kanssa.

Viisi syytä tilata latauspistehanke Paneliankosken Voimalta

  1. PKV ja Vertek ovat paikallisia ja kokeneita sähköalan toimijoita, jotka ottavat vastuun koko hankkeen toteutuksesta, jotta voit rauhassa keskittyä omaan arkeesi.
  2. Sähköautojen määrä kasvaa nopeasti Suomessa. Yhä useampi asukas haluaa mahdollisuuden ladata sähköajoneuvoa kotipihallaan. PKV:n ja Vertekin missio on tuoda helppokäyttöiset ja turvalliset latauspisteet taloyhtiöihin sekä muihin kohteisiin.
  3. Meidän asentamamme latauspisteet nostavat asuntojen arvoa ja asukkaiden tyytyväisyyttä.
  4. Jo 20 prosenttia taloyhtiöistä on ottanut käyttöön latauspisteitä. PKV ja Vertek pitävät huolen siitä, ettei taloyhtiösi jää jälkeen kehityksestä eikä lataushanke veny liian pitkälle tulevaisuuteen.
  5. Taloyhtiöt saavat tällä hetkellä Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus Aralta rahallista avustusta sähköautojen latausinfran rakentamiseen. Tätä avustusta ei kuitenkaan tulla myöntämään ikuisesti. Haluamme varmistaa, että taloyhtiöllesi jää vähemmän maksettavaa. Meidän kanssamme Aran avustuksen hakeminen on helppoa ja nopeaa.