PKV tarjoaa uutta virtaa sähkö- ja hybridiautoilijoille

Paneliankosken Voima Oy on ottanut valikoimiinsa uusia sähköautojen latausratkaisuja, jotka sopivat erinomaisesti kaikille sähkö- ja hybridiauton omistajille. Itävaltalaisen go-e-merkin latausasemista voi valita kiinteän latausaseman tai sellaisen, joka toimii niin kiinteänä kuin siirrettävänäkin. Latausasemien tehovaihtoehdot ovat 11 ja 22 kW.

— Haluamme tarjota laadukkaita latausasemia, jotka ovat samalla helppokäyttöisiä. Näissä on vakiona myös mobiiliyhteys eli laitteessa on sim-kortti, jos vaikka mökillä ei ole omaa nettiä. Toisaalta wifikin toimii, jos ei halua käyttää mobiiliyhteyttä, myyntipäällikkö Jonni Kivistö kertoo.

Asemissa on monipuoliset ominaisuudet, joita voi täydentää entisestään sovelluksella. Latausaseman turvallisuustoimintoihin kuuluu kuormanhallinta, joka tarkoittaa, että asema vähentää tarvittaessa latauksen sähkövirtaa tai katkaisee sen. Laturi suojaa autoa, sähköjärjestelmää ja itseään mahdollisilta vahingoilta. Vakiona on myös esimerkiksi latausajastin.

Siirrettävän latausaseman pystyy asentamaan itsekin, jos voimavirtapistorasiassa on vikavirtasuoja. Virtaliitäntäkaapeli kuuluu toimitukseen. PKV tekee asennuksissa yhteistyötä paikallisen sähköasentajan kanssa. Myös sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön saa tarvittaessa opastusta.

PKV tarjoaa myös erilaisia adaptereita, 2-tyypin latauskaapelin sekä controller-yksikön, jolla voit esimerkiksi ladata autoasi aurinkosähkön ylijäämällä.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä myyntipäällikköömme Jonni Kivistöön. Hänet tavoittaa numerosta 0447386125 ja sähköpostilla jonni.kivisto@pkvoy.fi.