PKV palkitsi jälleen Energiansäästöviikkoon osallistuneet koululaiset

Paneliankosken Voima tuki myös viime vuonna lokakuista Energiansäästöviikkoa avustamalla alueensa kakkosluokkalaisten osallistumista siihen. Kaikille Euran ja Eurajoen mukaan halunneille tokaluokille lahjoitettiin opetuspaketit, joissa on oppilaille energiakirjat ja opettajille omat tukimateriaalit.

Energia-asiaan palattiin viime perjantaina, kun myyntipäällikkömme Salla Anttila kiersi Euran ja Eurajoen kouluja mukavalla asialla.

– Halusimme palkita kaikki alueemme osallistuneet kakkosluokat liikuttavalla lahjalla, joka oli tällä kertaa jalkapalloja ja hyppynaruja, Salla kertoo.

Motivan järjestämää Energiansäästöviikkoa on vietetty jo 25 kertaa lokakuun viikolla 41. Tokaluokkalaiset oppivat sen aikana perustietoja ja -taitoja energiasta. Viime vuonna pyydystettiin koulujen energiasyöppöjä, tämän vuoden teema on energiateko. Materiaalia on uusittu lisäämällä ilmastonmuutosasiaa.


Motivan viestintäpäällikkö Suvi Salmelalla on vinkki opettajille, kuinka innostaa koululaiset mukaan.


– Lapset ja nuoret saa helposti kiinnostumaan energiasta pohtimalla heidän kanssaan, mikä kaikki omassa elämässä olisi mahdotonta ilman sähköä ja energiaa. Esimerkiksi yksikään tietokonepeli ei pyöri ilman sähköä.