PKV on mukana Euran tekojääratahankkeessa - osallistuu jääkoneen rahoittamiseen

Paneliankosken Voima Oy osallistuu Euran tekojääratahankkeeseen, sillä yrityksemme on yksi Euran jääkoneen sponsoreista. Jääkone maksaa 50 000 euroa, ja sen hankkimisen taakse on järjestäytynyt yhteensä 10 alueen yritystä.

Euran kunta päässyt tekojääratahankkeen suunnittelussa siihen pisteeseen, että allekirjoitti yhteistyösopimuksen Raumalaiskiekkoilun Tuki ry:n kanssa tänään keskiviikkona. Virallinen allekirjoitus oli kunnan edellytyksenä isojen hankintojen käynnistämiselle. Yhdistys rahoittaa 808 000 euron hankkeesta 445 000 euroa ja kunnan osuus on 313 000 euroa.

Euran kunnanhallitus valitsi tiistaina tekojääradan urakoitsijaksi kahdesta tarjoajasta edullisemman, 424 000 euron tarjouksen jättäneen Unisport Infra Oy:n. Tavoitteena on saada rata rakennettua marraskuun loppuun mennessä. Rata on kooltaan 50 kertaa 70 metriä.

Tekojää on arkisin koululais- ja päiväkotikäytössä sekä iltaisin kaikkien kuntalaisten. Kaukalon lisäksi jäädytetään avointa luistelualuetta. Mailalliselle ja mailattomalle käytölle sorvataan omat ajat. Varsinainen seura- ja kilpailukäyttö jatkuu Panelian Raikkaan jäähallissa.