PKV korottaa myyntihintojaan ja muokkaa tuoterakennettaan

Kuvituskuva.

Paneliankosken Voima Oy (PKV) järjestelee sähkön myyntituotteidensa rakennetta uudelleen sekä muuttaa myös hintojaan ja sopimuksiaan. Joudumme korottamaan kaikkien myyntituotteidemme hintoja, sillä sähkön tukkuhinta on pysytellyt pitkään korkealla eikä suurta muutosta ole nähtävissä lähitulevaisuudessa.

Seuraavaksi riippuvuuttamme sähköpörssin hinnoista vähentävät Olkiluoto 3:n tuotantokäyttöön saaminen sekä Kaukasen ja Keson tuulivoimapuistojen tuleminen tuotantoon lähikuukausina. Toukokuun alussa tuotantonsa aloittivat tuulipuistot Hankila ja Parhalahti, joissa meillä on osuuksia.

Olemme perustaneet uskollisia ja pitkäaikaisia asiakkaitamme varten uuden toistaiseksi voimassa olevan tuotteen. Sen nimi on Kosken vetoWoima. Siirrämme automaattisesti kaikki nykyiset toistaiseksi voimassa olevat myyntisopimukset Kosken vetoWoima -tuotteeseen 1.8.2022. Tämä muutos ei vaadi toimenpiteitä asiakkailtamme.

Kosken vetoWoima on selvästi toista toistaiseksi voimassa olevaa tuotettamme edullisempi ja hinnoittelultaan vakaampi. Jos asiakas ei hyväksy tuotteen vaihtoa tai sopimusmuutoksia, hän voi valita minkä tahansa muun myyntituotteen tai irtisanoa sopimuksensa 15.7.2022 mennessä. Jatkossa tähän tuotteeseen otetaan uusia asiakkaita neljän vuoden yhtäjaksoisen myyntisopimuksen voimassaolon jälkeen.

Klikkaa juttu auki, niin näet molempien toistaiseksi voimassa olevien tuotteidemme hinnat elokuun alusta.

Kosken vetoWoima -tuotteen myyntihinnat ovat elokuun alusta:
Kuukausimaksu on aina 3,95 euroa kuukaudessa. Yleissähkössä energiamaksu on 12,30 senttiä kilowattitunnilta. Kausisähkössä muun ajan hinta on 11,70 senttiä ja talvipäivän 13,30 senttiä kilowattitunnilta.

Jos asiakas päättää irtisanoa sopimuksensa, muistutamme, että sähkönkäyttö edellyttää voimassa olevaa myyntisopimusta.

Toinen toistaiseksi voimassa oleva myyntituotteemme on Kosken varaWoima, jolla hoidamme elokuun alusta toimitusvelvollisuusmyyntimme. Meillä on lakisääteinen velvoite järjestää toimitusvelvollisuusmyynti, sillä meillä on alueellamme määräävä markkina-asema. Kosken varaWoima-tuotetta käytämme uusiin myyntisopimuksiin, jos asiakas ei valitse muuta tuotetta. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Kosken varaWoima -tuotteen myyntihinnat ovat elokuun alusta:
Kuukausi maksu on aina 3,95 euroa kuukaudessa. Yleissähkön energiamaksu on 19,75 senttiä kilowattitunnilta. Kausisähkössä muun ajan hinta on 19,15 senttiä ja talvipäivän 20,75 senttiä kilowattitunnilta.

Tässä kerrotut hinta- ja sopimusmuutokset eivät koske määräaikaisia myyntisopimuksia, jotka ovat tällä hetkellä voimassa. Meillä on myös uudet kahden vuoden määräaikaisten myyntisopimusten hinnat, jotka on tehty erikseen omalle verkkoalueelle ja muualle Suomeen. Ajantasaiset hinnat löydät kotisivuiltamme torstaista eteenpäin.

Kosken vuosiWoimassa perusmaksut ovat kaikissa 3,95 euroa kuukaudessa. Oman verkkoalueen yleissähkön energiahinta on 14,70 senttiä kilowattitunnilta. Kausisähkössä muun ajan hinta on 14,10 ja talvipäivän 15,70 senttiä per kilowattitunti. Muulle alueelle myyntihinta on yleissähkössä 18,70 senttiä ja kausisähkössä 18,10 ja 19,70 snt/kWh. MökkiWoima palaa valikoimiin euron perusmaksulla.