PKV laskee hintoja niin toistaiseksi voimassa olevista kuin osasta määräaikaisiakin sopimuksia

Kuva: Pixabay

Paneliankosken Voima (PKV) on laskenut keskiviikkona aiemmin kerrotun mukaisesti toistaiseksi voimassa olevien vetoWoima-myyntisopimusten hintoja 25 prosenttia ja toiset 25 prosenttia on luvassa huhtikuun alusta. Nyt yleissähkön arvonlisäverollinen hinta on 17,60 snt/kWh ja huhtikuussa 13,20 snt/kWh.

PKV on tehnyt juuri päätöksen laskea lisäksi osaa voimassa olevista määräaikaisten sopimusten hinnoista niin ikään maaliskuun ensimmäisestä päivästä alkaen. Määräaikaisten sopimusten kattohinta on jatkossa 17,60 snt/kWh, eli hinnanalennus koskee kaikkia määräaikaisia sopimuksia, joiden arvonlisäverollinen hinta on yli 17,60 snt/kWh.

​​​​​​​Määräaikaisten sopimusten hinnanalennus on ehdollinen sille, että tukkumarkkinahinnat pysyvät kuukausitasolla alla alennetun sopimushinnan.

Hinnanalennukset tulevat voimaan asiakkaille automaattisesti.

- Sähkön myyntihintojen alentaminen perustuu tukkumarkkinahintojen laskun lisäksi omien tuotanto-osuuksiemme onnistuneeseen kasvattamiseen sekä 111-vuotiaan paikallisen ja palvelevan sähköyhtiön tahtotilaan toimia asiakkaidensa suuntaan vastuullisesti kaikissa tilanteissa, toimitusjohtaja Kimmo Nurminen toteaa.