Panelian sähkötehdas on valaistu — loimme pienen vastaiskun arjelle

Pentti Hakamäen (keskellä) apureina perjantaina olivat Jari Nummi Nakkilasta (vas.) ja Harri Hohkuri Kankaanpäästä (oik.).

Panelian sähkötehdas on valaistuna reilut kaksi viikkoa perjantai-illasta 25. helmikuuta tiistaihin 15. maaliskuuta. HUOM. aikaa pidennetty! Paneliankosken Voima Oy (PKV) antoi 110-vuotisjuhlansa kunniaksi euralaiselle Pentti Hakamäelle lähes vapaat kädet suunnata luovuutensa ja taitonsa sähkötehtaan ulkokuoren piristämiseen ja korostamiseen valoilla.

Kohdevalinta oli helppo, sillä Panelian vesivoimalaitos on ollut käytössä tasan 100 vuotta. Lauantaihin 5. maaliskuuta asti tehdas on leiskunut logomme inspiroimilla väreillä, kunnes loppuajaksi valojen värit vaihtuvat siniseen ja keltaiseen. Aiomme osallistua myös konkreettisesti Ukrainan auttamiseen.

​​​​​​​Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Hakamäen kanssa kustantamalla Hammin talon jokirannan valoteoksen sähköt. Klikkaa artikkeli auki, niin näet sähkötehtaan valaistuna sekä pääset lukemaan lisää juhlavuodestamme.

Jo aiemmin olemme kertoneet, että yksi juhlatapahtumamme on torstaina 17. maaliskuuta klo 18 Panelian työväentalolla. Sen pääosassa on paikallisen Matti Rintamaan löytämä pronssikautinen miekka, jonka konservoinnin kustannamme. Maksuttomaan tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen Euran kunnan verkkosivujen kautta.

Sovittelemme parhaillaan myös palasia yhteen juhlavuoden päätapahtumastamme, josta tiedotamme myöhemmin. Luvassa on myös arvontaa ja kilpailuja. Lisäksi harkinnassa on toteuttaa valotaidetta vuoden lopullekin.

Kuva: Pentti Hakamäki