Muutoksia PKV:n myyntituotteissa heinäkuussa

Paneliankosken Voima on ottanut heinäkuussa käyttöön uuden määräaikaisen myyntituotteen, jota voi luonnehtia hybridiksi. Tuotteen nimi on Kosken käyttöWoima, ja siinä osa hinnasta on kiinteää ja osa taas muodostuu käyttöajankohdan, pörssihinnan ja kulutuksen perusteella. Tässä tuotteessa pääsee siis sähkönkulutuksellaan vaikuttamaan hintaan.

Kulutusvaikutus joko nostaa tai laskee perusmaksua riippuen kuukausittaisesta toteumasta. 12 kuukauden sopimuksessa arvonlisäverollinen hinta on yleissähkössä 10,40 senttiä kilowattitunnilta ja 24 kuukauden sopimuksessa 9,30 snt/kWh. Kulutusvaikutus joko laskee tai nostaa kiinteää hinnanosaa. Kulutusvaikutus on testikäytössä vaihdellut +/- 1 snt/kWh. Kulutusvaikutus voi olla korkeintaan viisi senttiä plussaa tai miinusta eli sen avulla voi laskea tai korottaa hintaa enintään viidellä sentillä. Perusmaksu on tässä ja kaikissa muissakin myyntituotteissamme 3,95 euroa kuukaudessa.

Pitkäaikaisten asiakkaiden Kosken vetoWoima-tuotteen hinta pysyy entisellään, 9,55 sentissä kilowattitunnilta. Määräaikaisen kiinteähintaisen Kosken vuosiWoiman hinnat ovat 12 kuukauden sopimuksessa 11,00 senttiä kilowattitunnilta ja 24 kk:n sopimuksessa 9,90 snt/kWh. Pörssisähköön sidotun Kosken markkinaWoiman hinta on pörssihinnan lisäksi arvonlisävero ja 0,4 sentin marginaali kilowattitunnilta.

Asiakas voi toistaiseksi vaihtaa myyntituotetta vetoWoiman ja markkinaWoiman välillä niin, että palaa markkinaWoimasta takaisin vetoWoimaan. Edestakaisin vaihtaminen ei ole mahdollista.