Lauantainen myrsky on työllistänyt PKV:tä - jälkien raivaus jatkuu yhä

Lauantain kova ja puuskittainen tuuli aiheutti useita vikoja Paneliankosken Voima Oy:n (PKV) sähköverkossa iltapäiväkahden ja iltakahdeksan välillä. Se tarkoittaa, että päivystäjillämme piti viikonloppuna kiirettä. Kiitämme asiakkaitamme ymmärryksestä ja pahoittelumme sähkökatkojen aiheuttamasta haitasta.

Viimeinen runkoverkon vika saatiin korjattua lauantaina kello 23:n aikaan ja sähköt palautettua asiakkaille. Siitä huolimatta pienjänniteverkon vikojen korjaus jatkuu vielä useamman päivän. Korjaus- ja raivaustyöt saattavat aiheuttaa lyhyitä sähkökatkoja.

Pahiten myrsky koetteli Eurajoen Verkkokaria, Kuivalahtea ja Pihlausta. Lauantaina oli enimmillään ilman sähköä alle 500 asiakasta, ja pisimmillään katko kesti noin 6 tuntia reilulla sadalla asiakkaallamme.

PKV korostaa, että sähköjohdolla olevia puita ei saa turvallisuussyistä poistaa ilman sähköyhtiön lupaa. Sähköjohtoihin koskeminen on ehdottomasti kielletty.

Vikapalvelunumeromme 02 838 6175 päivystää 24/7. Jos kyseessä on varsinaisen vikailmoituksen sijaan muu myrskyn jälkimaininkeihin liittyvä asia, virka-aikaan voi soittaa myös esimerkiksi teknisen asiakaspalvelumme numeroon 02 838 6170.