Jos tämän hetkinen sähkön myyntisopimuksesi mietityttää, kurkkaahan laskun kakkossivulle

Löydät sähkölaskun lukuohjeemme asiakaspalvelun pudotusvalikosta.

Paneliankosken Voima Oy:n (PKV) asiakaspalveluun on tullut viime aikoina paljon kyselyjä sähkön myyntisopimuksista ja niiden hinnoista. Asiakasneuvojamme ovat työssä teitä varten, mutta pystytte halutessanne itsekin tarkistamaan myyntisopimuksenne tiedot esimerkiksi laskulta.

Tieto myyntisopimuksen hinnoista ja mahdollisesta määräaikaisuudesta löytyy sähkölaskun kakkossivulta. Kotisivuiltamme voi katsoa vinkkejä sähkölaskun lukuohjeesta, johon pääsee asiakaspalvelun pudotusvalikosta. Jos on tehnyt e-laskun, laskun kuvan löytää pankkiohjelmasta.

Tällä hetkellä emme ota uusia asiakkaita Kosken vetoWoima -tuotteeseen, joka on toistaiseksi voimassa oleva myyntisopimus. Ainoa poikkeus ovat verkkoalueellamme asuvat asiakkaat, joilla on ollut vähintään kaksi määräaikaista myyntisopimusta. Toinen toistaiseksi voimassa oleva myyntituotteemme on Kosken varaWoima, joka on tarjolla oman alueemme asiakkaille.

Kahden vuoden määräaikaisia sopimuksia on kaksi erilaista, toinen verkkoalueemme asiakkaille ja toinen muualle Suomeen. Hinnastomme löydät etusivultamme, suunnilleen tämän jutun yläpuolelta.