Haemme joukkoomme työnohjaajaa ja verkostoasentajaa

Tule meille työnohjaajaksi tai verkostoasentajaksi. Arkistokuva: Pauliina Puputti

Meillä Paneliankosken Voimassa on paikka auki työnohjaajalle ja verkostoasentajalle. Molemmat työsuhteet ovat vakituisia. Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center Oy, jossa yhteyshenkilö on liiketoimintajohtaja Mika Niininen. Hakuaikaa on sunnuntai-iltaan 27.3.

Työnohjaaja varmistaa, että verkonrakennustiimimme projektit sujuvat joustavasti ja työkohteet valmistuvat ajoissa ja moitteetta. Hän varaa resurssit, hankkii materiaalit, aikatauluttaa työvaiheet ja avustaa muutenkin tarvittaessa asentajia. Lisäksi työnohjaaja sopii esimerkiksi alihankintatyöt ja neuvottelee maanomistajien kanssa. Jotta työssä pärjää, on oltava työskentelytyyliltään tarkka, suunnitelmallinen ja tuloskeskeinen. Plussaa on sähköalan tuntemus ja kokemus verkonrakentamisesta. Työnohjaajaksi sopii myös toisella alalla työskennellyt tai työskentelevä, joka taitaa asioiden junailun sekä projektien hoitamisen ja johtamisen. Perehdytämme työnohjaajan tehtäviinsä.
​​​​​​​
Verkostoasentajalta edellytämme sähköalan peruskoulutusta. Voit olla yhtä lailla vastavalmistunut, juuri valmistumassa oleva kuin kokenut alan ammattilainenkin. Työtehtävät sisältävät lähinnä sähköverkon uudisrakentamista ja käytön vikatilannekorjauksia. Verkostoasentajamme työskentelevät pääasiassa pareittain.