Eurajoen markkinat on päättänyt PKV:n tapahtumien täyteisen kesäkauden - Mitäs seuraavaksi?

Eurajoen markkinat 13. elokuuta on päättänyt Paneliankosken Voima Oy:n (PKV) runsaasti tapahtumia sisältäneen kesäkauden. Olimme paikalla Pappilankoskella aamuyhdeksästä noin kolmeen. Kiitos kaikista kohtaamisista, ilahduttavasti väkeä tuli juttelemaan, osallistui arvontaan ja haki pikkuväelle ilmapalloja.

Moni kävi Pappilankoskella osoitteessa Kirkkotie 45 tutustumassa myös kalatiehemme, jonka toimivuutta tutkitaan parhaillaan kalalaskurin avulla. Paikalla oli myös Eurajoen pappamopokerho vanhalla myllyllä, jossa oli nähtävillä mielenkiintoista kaksipyöräistä kalustoa. Kerholaiset kyyditsivät traktoreilla ja perävaunuilla markkinakansaa non-stoppina markkina-alueelta yhteiskoululta myllylle ja takaisin maksutta.

PKV:n 110-vuotista taivalta on juhlistettu kesän aikana monin tavoin. Olemme tarjonneet asiakkaillemme mahdollisuuden mennä katsomaan Maria Tyysteriä maksutta Kiukaisiin sekä jakaneet lippuja Suvi Teräsniskan ja Maija Vilkkumaan konsertteihin. Olimme mukana myös Panelia-päivässä.

Tapahtumien osalta vuosi alkaa hiljetä, mutta vielä on tulossa ainakin piirustus- ja kirjoituskisaa lapsille ja nuorille, yhteistyömme nuorisovaltuustojen kanssa konkretisoituu sekä jossain välissä syksyä arvomme sähköautomme viikonlopuksi käyttöön.

​​​​​​​Suunnitteilla on myös pyöräilyretki Paneliassa alkusyksystä. Seuraahan kotisivujamme ja sosiaalisen median kanaviamme, niin pysyt ajantasalla, mitä paikallisessa sähköyhtiössäsi tapahtuu.