Sähkökatkoista ilmoittava Keskeytysvahti-palvelu

KESKEYTYSVAHTI-PALVELU KÄYTTÖÖSI

Paneliankosken Voima Oy tiedottaa Keskeytysvahti-palvelulla jakelualueensa 20kV:n sähkönjakelun vika- ja työkeskeytyksistä. Työkeskeytyksistä viestitetään keskeytyksen alkamisesta ja arvioidusta päättymisajasta, joka myöhemmin vielä varmistetaan erillisellä tekstiviestillä tai sähköpostilla. Vikakeskeytyksistä lähetetään ensin tieto vikakeskeytyksen alkamisesta ja toisella tekstiviestillä tai sähköpostilla ilmoitetaan, kun vika on saatu korjattua.

Keskeytysvahti-palvelu on maksuton. Viesti lähetetään valintasi mukaan matkapuhelimeesi, sähköpostiisi tai molempiin.

Jos haluat aktivoida Keskeytysvahti-palvelun, sen pystyt tekemään Online-palvelustamme tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@pkvoy.fi. Lisää viestiisi tieto osoitteestasi tai käyttöpaikastasi, haluatko tiedon mahdollisesta keskeytyksestä puhelimeen ja/tai sähköpostiisi sekä puhelinnumerosi ja/tai sähköpostiosoitteesi. Palvelu toimii oletusarvoisesti 24/7. Jos kuitenkin haluat yöaikaiset (klo 22 - 07) ilmoitukset pois päältä, kirjoitathan siitä viestiisi erikseen.

Keskeytysvahti-palvelun lisäksi saat edelleen tietoa 20kV:n sähkönjakelun keskeytyksistä myös kotisivujemme sähköverkon tila-linkistä.