Kaapelipaikannus

Maankaivutöitä suunnitellessasi on hyvä varmistaa omalta verkkoyhtiöltäsi, missä kaapelit oikein sijaitsevat. Sähkökaapeleiden näytöt suoritetaan veloituksetta, mikäli tilaus on tehty kolme arkipäivää ennen näyttöä ja kyseessä on PKV:n kaapeli. Lyhyemmällä tilausajalla suoritetut, asiakkaiden omat ja liittymisjohtojen kaapelinäytöt sekä uusintanäytöt samaan kohteeseen veloitetaan aiheutuneiden kustannuksien mukaisesti palveluhinnaston asennustyöhinnan perusteella.


Älä koskaan siirrä kaapelia omatoimisesti, sillä seurauksena voi olla henkilövahinkoja tai sähkönjakelunkeskeytyksiä!
Älä koskaan peitä vaurioitunutta kaapelia ilmoittamatta siitä verkkoyhtiölle. Siitä voi seurata jälkeenpäin hankalasti selvitettäviä kaapelivikoja!


Yhtiömme omistamien maakaapeleiden näyttö on asiakkaillemme maksutonta, jos työ on tilattu kolme (3) arkipäivää ennen näyttöä. Tilaa kaapeleiden paikannus teknisestä asiakaspalvelustamme, 02 838 6170.

Puunkaatoapu

Annamme maksutonta puunkaatoapua Paneliankosken Voima Oy:n ilmajohtoverkoston läheisyydessä olevien puiden kaatoon, joiden kaataminen on uhaksi ilmajohdoille, ja niihin liittyy sähkötyöturvallisuusriski. Puunkaatoavun olemme keskittäneet syksy- ja talvikauteen, jolloin meillä on enemmän resursseja ja maisemalliset haitat ovat pienempiä.

Puunkaatoapuun sisältyy:

  • kaadettavan puun suuntaaminen ilmajohdoista pois päin
  • tarvittaessa ilmajohdon alaslasku kaatotyön helpottamiseksi


Asiakas / tilaaja vastaa:

  • puun kaadosta ja sen kustannuksista
  • tarvittavien lupien hankkimisesta
  • kaadettujen puiden ja oksien jälkikäsittelystä
  • rakennusten ja rakennelmien ja istutusten suojaamisesta ja niiden vaurioista


Puunkaatoapu on maksutonta verkkoyhtiömme alueella em. reunaehdoin.


Tilaa puunkaatoapupalvelu työohjauksesta, Sami Ketola 044 738 6142.