Kaapelipaikannus

Kun suunnittelet maankaivutöitä, on hyvä varmistaa omalta verkkoyhtiöltäsi, missä kaapelit oikein sijaitsevat. Jos kyseessä on yksittäinen, pistemäinen sähkökaapeleiden näyttö, se suoritetaan veloituksetta, mikäli tilaus on tehty kolme arkipäivää ennen näyttöä ja kyseessä on PKV:n kaapeli. Mikäli kaapelinäyttö liittyy laajaan työmaahan, jossa näyttöjä suoritetaan useissa kohdissa, ota yhteys asiakaspalveluumme vähintään kaksi viikkoa ennen kaivutöiden aloitusta aikataulun sopimista varten.

Lyhyemmällä tilausajalla suoritetut, asiakkaiden omat ja liittymisjohtojen kaapelinäytöt sekä uusintanäytöt samaan kohteeseen veloitetaan aiheutuneiden kustannusten mukaisesti palveluhinnaston asennustyöhinnan perusteella.


Älä koskaan siirrä kaapelia omatoimisesti, sillä seurauksena voi olla henkilövahinkoja tai sähkönjakelunkeskeytyksiä!
Älä myöskään koskaan peitä vaurioitunutta kaapelia ilmoittamatta siitä verkkoyhtiölle. Siitä voi seurata jälkeenpäin hankalasti selvitettäviä kaapelivikoja!


Yhtiömme omistamien maakaapeleiden näyttö on asiakkaillemme maksutonta, jos työ on tilattu kolme (3) arkipäivää ennen näyttöä. Tilaa kaapeleiden paikannus teknisestä asiakaspalvelustamme, 02 838 6170.

Puunkaatoapu

Annamme maksutonta puunkaatoapua Paneliankosken Voima Oy:n ilmajohtoverkoston läheisyydessä olevien puiden kaatoon, joiden kaataminen on uhaksi ilmajohdoille ja joihin liittyy sähkötyöturvallisuusriski. Puunkaatoavun olemme keskittäneet syys- ja talvikauteen, jolloin meillä on enemmän resursseja ja maisemalliset haitat ovat pienempiä.

Puunkaatoapuun sisältyy:

  • kaadettavan puun suuntaaminen ilmajohdoista pois päin
  • tarvittaessa ilmajohdon alaslasku kaatotyön helpottamiseksi


Asiakas / tilaaja vastaa:

  • puun kaadosta ja sen kustannuksista
  • tarvittavien lupien hankkimisesta
  • kaadettujen puiden ja oksien jälkikäsittelystä
  • rakennusten ja rakennelmien ja istutusten suojaamisesta ja niiden vaurioista


Puunkaatoapu on maksutonta verkkoyhtiömme alueella em. reunaehdoin.


Tilaa puunkaatoapupalvelu verkostopäälliköltä, Topi Levomaa 044 738 6123.