PKV sallii tilapäisesti sopimusmuutoksen nykyisille määräaikaisille asiakkailleen

Sopimuksen vaihtomahdollisuus on voimassa marraskuun 15. päivään asti. Kuva: Tapani Suomi

Paneliankosken Voima Oy haluaa ylläpitää ja kehittää asiakassuhteitaan aktiivisesti ja pitkäjänteisesti sekä pysyä kilpailukykyisenä. Tämän pohjalta olemme luoneet uuden tarjouksen nykyisille asiakkaillemme. Samalla reagoimme myös saamaamme asiakaspalautteeseen.

Tarjoamme poikkeuksellisesti nykyistä kahden vuoden määräaikaista sopimustamme Kosken vuosiWoimaa hinnalla 8,65 senttiä kilowattitunti kaikille asiakkaillemme, joilla on voimassa oleva määräaikainen sopimus. Vaihtotarjous on voimassa marraskuun 15 päivään asti.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos asiakkaallamme on nyt määräaikainen sopimus esimerkiksi katoksi määrittelemäämme hintaan 12,05 snt/kWh, hän voi tehdä päättymispäivästä riippumatta uuden 24 kuukauden sopimuksen. Tämä vaihtomahdollisuus koskee kaikkia nykyisiä asiakkaitamme ympäri Suomen.

Huomioimme nykyisiä asiakkaitamme myös niin, että oman verkkoalueemme myyntihinnat ovat tarjolla kaikille asuinpaikasta riippumatta.

Jos haluat katsoa hintamme uusille asiakkaille, klikkaa juttu auki tai kurkkaa Hinnastot-kohdasta sivustoltamme.

Uusille asiakkaille

Uuden 12 kuukauden määräaikaisen myyntisopimuksen hinta on tällä hetkellä 8,85 snt/kWh omalle verkkoalueelle. Uusille asiakkaille oman verkkoalueemme ulkopuolelle hinnat ovat 12 kuukauden sopimus 9,85 snt/kWh ja 24 kuukauden sopimus 9,65 snt/kWh.

Kulutusvaikutuksen huomioivat uudet määräaikaiset sopimukset ovat hinnaltaan 12 kk 8,25 snt/kWh ja 24 kk 8,05 snt/kWh. Kulutusvaikutus voi olla korkeintaan 5 senttiä kumpaankin suuntaan Kosken käyttöWoima -nimisessä tuotteessa.

Pitkäaikaisille asiakkaillemme on myös toistaiseksi voimassa oleva sopimus eli Kosken vetoWoima, joka edellyttää kahden vuoden aiempaa yhtäjaksoista myyntisopimusta. Hinta on 9,55 snt/kWh.

Pörssihintaan perustuvassa sopimuksessa marginaali on 0,4 senttiä kilowattitunnilta. MarkkinaWoima-sopimus on voimassa toistaiseksi.

Perusmaksu kaikissa tuotteissamme on 3,95 euroa kuukaudessa.