Näin muuttosi sujuu jouhevasti PKV:n kanssa - älä unohda ilmoittaa sähköyhtiölle

Oletko muuttamassa? Muistathan kertoa siitä myös sähköyhtiölle hyvissä ajoin.

Tee muuttoilmoitus mielellään kaksi viikkoa ennen muuttopäivää, ihan viimeistään viikkoa ennen. Näin sähköt ovat uudessa kodissasi varmasti päällä muuttohetkellä.

Älä jätä ilmoittamista viime tinkaan, sillä takautuvasti emme pysty sähkösopimuksia sen paremmin päättämään kuin aloittamaankaan.

Vuokranantaja: jos vuokralaisesi muuttaa pois, muistathan tehdä sähkösopimuksen. Näin sähköntoimitus asunnossa jatkuu. Emme voi tehdä sopimuksia automaattisesti, koska sopimusvaihtoehtoja on paljon ja vuokranantajalla on myös mahdollisuus jättää sopimus tekemättä, jolloin sähköt katkaistaan.

Olethan meihin yhteydessä myös, jos olet ostanut asunnon. Omakotitaloissa ja vapaa-ajan asunnoissa tämä tarkoittaa lisäksi liittymänsiirtoa uudelle omistajalle. Sähköliittymä voidaan siirtää takautuvasti, jos epäilet, että meillä ei ole tietoa omistajanvaihdoksesta.

Muuta huoletta. Jos tarvitset aikaa muuttoon, vanhan asunnon siivoamiseen tai vaikkapa uuden asunnon remonttiin, voit aivan hyvin pitää sähkösopimuksesi voimassa päällekkäin uudessa ja vanhassa osoitteessa.