Online-palvelu on käytössä - seuraa sähkön kulutustietojasi

Paneliankosken Voiman päivitetty Online-palvelu edellyttää kaikilta rekisteröitymistä


Uudistuneen Online-palvelumme saa käyttöön vahvalla tunnistautumisella. Tämä tarkoittaa, että ensimmäisellä kerralla pitää tunnistautua esimerkiksi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Käytön pääsee aloittamaan, kun rekisteröityy uuteen Onlineen uutena käyttäjänä valitsemalla Kirjaudu tunnistautumalla. Samalla luodaan tili, joka koostuu asiakkaan keksimästä käyttäjätunnuksesta, toimivasta sähköpostiosoitteesta ja vähintään 8 merkin salasanasta.

Jatkossa voi päättää, meneekö palveluun käyttäjätunnuksella ja salasanalla vai vahvalla tunnistautumisella. Nämä ovat pakollisia toimenpiteitä myös aiempaa Onlinea käyttäneille. Kotisivujemme tuttu keltainen nappi vie uudistettuun palveluun.

Online-palvelu

Mikä on Online?

Paneliankosken Voima Oy tarjoaa asiakkailleen päivitetyn sähköisen Online-palvelun, jossa voi tarkastella kulutustietojaan kätevästi netissä. Myös pientuotannon tiedot päivittyvät palveluun.
Onlineen rekisteröidyttyään asiakas pääsee näkemään kulutustietonsa jopa tuntitasolla
päivä-, kuukausi- ja vuositasojen lisäksi. Energiaraportin historiatiedot ovat päivittyneet viikon 15 alussa, joten nyt tietoja voi katsoa ja verrata viiden vuoden sekä Lisävalinnat-kohdan kautta pidemmältäkin ajanjaksolta.

Heinäkuun aikana palveluun on lisätty Keskeytysvahti ja Häiriökartta, joka vie PKV:n keskeytyskartalle. Keskeytysvahti sen sijaan on palvelu, jossa asiakas pääsee valitsemaan, miten haluaa tiedon, jos sähköt menevät poikki. Puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen voi lisätä ja niitä muokata. Lisäksi pystyy valitsemaan, haluaako tiedon sähkökatkosta tekstiviestinä myös yöaikaan.

Rekisteröityminen ja käyttö

Käyttäjä pääsee rekisteröitymään uuteen Onlineen valitsemalla ensimmäisellä kerralla Kirjaudu tunnistautumalla. Samalla luodaan tili, joka sisältää käyttäjätunnuksen, toimivan sähköpostiosoitteen sekä salasanan. Seuraavilla kerroilla voi itse valita, kirjautuuko palveluun käyttäjätunnuksella ja salasanalla vai vahvan tunnistautumisen kautta.

Jos salasana joutuu hukkaan, sen saa kirjautuneena ollessaan vaihdettua asetuksista sekä muuten Onlinen kirjautumissivulta Salasana unohtunut? -linkistä. Jälkimmäinen vaihtoehto lähettää sähköpostiin linkin, josta pääsee vaihtamaan salasanansa. Aiempaan palveluumme verrattuna uutta on esimerkiksi Päivitä-nappi, jota pitää muistaa painaa, kun esimerkiksi vaihtaa kulutustiedoista ajanjaksoja.

Mikäli uuden palvelun käyttöönotossa tai sen sisällössä on ongelmia tai muuta kysyttävää, apua saa soittamalla asiakaspalveluumme puh. 02 838 6100 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@pkvoy.fi.


Kulutusmittari

Pyydä kulutusmittari ja opas lainaksi

Paneliankosken Voiman asiakkaat voivat lainata energiansäästöpakettia, joka sisältää kulutusmittarin käyttöohjeineen sekä Pieni suuri energiakirjan. Oppaasta löytyy selkeitä ohjeita, miten meistä jokainen voi säästää energiaa ja samalla luontoa. Vuositasolla säästöt voivat olla jopa satoja euroja. Paketin voi hakea lainaksi Euran ja Eurajoen kirjastoista sekä Paneliankosken Voiman konttorilta. Paneliankosken Voima on lahjoittanut omat energiansäästöpaketit Euran ja Eurajoen yhteiskouluille ja lukioille. ​​​​​​​