Aila-myrskyn ajankohtaiset la 19.9.

Päivitetty la 19.9. klo 19:00

Kaikissa tiedossamme olevissa vakituisissa asunnoissa pitäisi nyt olla sähköt.

Klikkaa artikkeli auki ja lue lisää.


Päivitetty la 19.9. klo 18:00

Verkossamme on edelleen joitakin sähköttömiä asiakkaita. Pyrimme saamaan sähköt ensin vakituisiin asuntoihin, sitten loma-asuntoihin.

Päivitetty 18.9. klo 19:00

Olemme saaneet korjattua kaikki Paneliankosken Voiman 20 kilovoltin runkoverkossa olevat viat. Valitettavasti pienjänniteverkon vikapaikkoja on sähköverkossamme edelleen sen verran, että niiden korjaaminen ja sähköjen palauttaminen venyy huomiselle lauantaille.

Asiakkaamme ovat antaneet kiitettävän aktiivisesti tietoa vikakohteista ja linjoille kaatuneista puista. Korjaamme ja poistamme puita sähkölinjoilta parhaamme mukaan. Haluamme edelleen kiittää asiakkaitamme ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä sekä haluamme muistuttaa, että sähkölinjan päälle kaatunutta puuta ei saa itse poistaa sähköturvallisuusriskin vuoksi.


Päivitetty 17.9. klo 16:00

Suuri osa runkoverkosta (20kV) on korjattuna, Eurajoella kuitenkin on vielä 20kV linjassakin vikoja. Pienjännitevikojen korjaaminen jatkunee koko huomisen päivän.


Päivitetty 17.9. klo 9:00

Klo 9 aamulla sähköt oli poikki noin 1100 Paneliankosken Voiman asiakkaalta eri puolilla Eurajokea, erityisesti rannikon tuntumassa. Muualla alueellamme olleet viat on saatu korjattua asentajiemme toimesta.


Päivitetty 17.9. klo 05:00

Voimakas ja puuskissa jopa myrskylukemiin yltävä tuuli on aiheuttanut useita sähkökatkoja Paneliankosken Voiman sähköverkossa torstaina 17.9. yön tunteina. Puolen yön jälkeen viat alkoivat rannikon läheisyydessä Eurajoella, yön kuluessa tuuli on voimistunut myös sisämaassa ja vikoja on ollut erityisesti Paneliassa, Kiukaisissa ja Luistarin alueella. Enimmillään sähköt on ollut poissa noin 2200 asiakkaaltamme, tällä hetkellä noin 1600 asiakkaalta.


Seuraa täältä keskeytyskarttaa: https://pkv.keskeytyskartta.fi


Mikäli havaitset kaatuneen puun linjalla, ole yhteydessä vikanumeroomme 02 838 6175 (24/7).