Etsimme uutta talousosaajaa joukkoomme - hakuaikaa on 21. huhtikuuta asti

Paneliankosken Voima rekrytoi vakituiseen työsuhteeseen Business Controllerin, joka vastaa erityisesti sisäisen laskennan tehtävistä. Valittu henkilö tulee toimimaan myös yhteyshenkilönä tilitoimistoon, joten hyvä käsitys myös ulkoisen laskennan kokonaisuudesta on välttämätön. Toivomme lisäksi kiinnostusta henkilöstöhallintoon, sillä osa siitä kuuluu toimenkuvaan.

Hakuaikaa on sunnuntaihin 21. huhtikuuta asti. Siirtyminen palvelukseen neuvotellaan erikseen.

Hakemamme osaaja pitää numeroiden lisäksi työstä ihmisten parissa. Alallamme tarkasti säädeltyyn viranomaisraportointiin koulutetaan. Tärkeitä taitoja ovat halu ja kyky kehittyä sekä etsiä ja hallita tietoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän vakaassa sähköyhtiössä, jossa on koko henkilöstölle suunnattu tulospalkkiojärjestelmä ja monipuoliset henkilöstöedut.

Rekrytointiprosessiamme hoitaa Talent Center Oy. Lisätietoja saat soittamalla tai sähköpostitse Mika Niiniseltä, jonka tavoittaa 0407303327 ja mika.niininen@talentcenter.fi.

Klikkaa juttu auki, niin löydät hakulomakkeen. Siellä on tarkempi kuvaus niin haettavasta tehtävästä kuin ajatuksistamme hakijakandidaatille välttämättömistä ominaisuuksista.

Hakulomakkeelle pääset tästä.